Min historia – hur jag träffade på LCHF

En reaktion på ”Min historia – hur jag träffade på LCHF”

 1. Hej!
  Jag har också Crohns, fick diagnosen för ca 1,5 år sedan efter att först fått diagnosen Ulcerös Kolit några år innan. Opererade bort tjocktarmen i januari 2015 men inflammationen spred sig vidare till resten av tarmarna. Idag har jag ingen pågående inflammation, men kroppen tar stryk av sjukdomen på andra sätt. Jag har fått väldiga problem med muskler och leder, och vissa dagar känner jag mig som 76 år istället för 26. 😔
  Har du upplevt sådana symptom av sjukdomen? Tycker du att kosten hjälpt emot det?
  Jag har hört att LCHF inte ska vara bra för tarmarna just för att man ska äta så mycket fett. För mig lät det vettigt eftersom jag ofta får smärtor då jag ätit väldigt fet mat (även om det också innehållit kolhydrater). Jag antar att du äter mycket fet mat för att stilla hungern, så hur upplever du att det påverkar tarmen? Märker du någon skillnad när du äter mer eller mindre fett?
  Provade också gluten- och laktosfritt ett tag, men jag är fruktansvärt beroende av bröd! 😨 Lever i princip på smörgås, så jag vet inte hur jag skulle överleva utan det 😅
  Sry för tusen frågor 🙈 Jag bloggar också en del om min Crohn och hur den påverkar livet i stort. Följ gärna mig ☺
  /Ociana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s